Santoro Gorjuss Tricou copii Every Summer Has A Story
  • Santoro Gorjuss Tricou copii Every Summer Has A Story
  • Santoro Gorjuss Tricou copii Every Summer Has A Story

Santoro Gorjuss Tricou copii Every Summer Has A Story

150,60 lei

Santoro

Cod produs:

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Tricou copii Gorjuss Every Summer Has A Story este un tricou delicat, cu micuta Gorjuss Every Summer Has a Story. Elegant, in culori inedite, acest tricou Gorjuss este perfect pentru aceasta vara!

Tricoul copii Gorjuss Every Summer Has a Story este realizat din 100 % bumbac. Cu maneci elegante, de un roz pal si baza gatului in aceiasi culoare, acest tricou este adorabil. Manecile sunt forma de volanse ii da un aer elegant. Pe fata tricoului o vom gasim pe micuta Gorjuss Every Summer Has a Story, in decor de adorabil de felii de pepene rosu.

Tricoul copii Gorjuss Every Summer Has a Story poate fi un cadou ideal pentru orice fetita! Fie ca este un cadou pentru o aniversare sau pentru o onomastica, micuta sarbatorita va adora acest tricou. Tricoul poate fi purtat in oras sau la orice iesire pe timpul verii. Prin aceasta tinuta micuta ta va fi remarcata fiind in pas cu moda! 

Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Marimi: 6, 8, 10, 12 ani

jf_SA63003

Informatii

Producator
Santoro
Personaj
Gorjuss

Referinta specifica

Din aceeasi categorie