Safta Penar rotund Barrio Sesamo
  • Safta Penar rotund Barrio Sesamo
  • Safta Penar rotund Barrio Sesamo

Safta Penar rotund Barrio Sesamo

26,20 lei

Safta

Cod produs:

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Penar rotund Barrio Sesamo are un spatiu amplu pentru toate instrumentele de scris. Acest penar rotund este perfect pentru scoala sau pentru serviciu! Penarul este ideal pentru a-ti depozita si transporta creioanele si pixurile sau alte obiecte de mici dimensiuni.

Penarul rotund barrio Sesamp are un design incantator, in nuante de albastru si decor cu personajele din Barrio Sesamo. 

Material: Poliester

Tip inchidere: Cu fermoar

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

jf_811145026

Informatii

Producator
Safta
Personaj

Referinta specifica

Din aceeasi categorie